Menu

0

0.00€

Alpinestars Techstar Jersey

Category:
Brand:
Alpinestars
Condition:
New
Color:
Black, Orange, Red
Letter Size:

Price

40.00

Quantity

- +

Options

Clear

Compare

Choose Options

Description

Alpinestars Techstar Jersey – tai aukščiausios klasės motokroso marškinėliai, skirti dėvėti ant šarvų. Sukurti profesionaliems sportininkams ir entuziastams, kurie vertina patogumą ir inovatyvų dizainą. Šis modelis pasižymi pažangiausiomis medžiagomis bei technologijomis, užtikrinančiomis nepriekaištingą našumą ekstremaliomis sąlygomis.

Pagrindinės savybės:

  • Lengva ir kvėpuojanti medžiaga: Pažangios drėgmę šalinančios medžiagos efektyviai vėsina kūną, užtikrindamos komfortą ilgesnių važiavimų metu.
  • Ventiliuojamos zonos: Strategiškai išdėstytos tinklinės panelės maksimaliai pagerina oro cirkuliaciją, sumažindamos kūno temperatūrą karštomis dienomis ar intensyviai važiuojant.
  • Ergonomiškas dizainas: Marškinėliai sukurti taip, kad suteiktų judesių laisvę ir patogumą net dėvint apsaugas, todėl motociklininkai gali judėti nevaržomai.
  • Ilgesnė nugara: Pailginta nugaros dalis užtikrina, kad marškinėliai išliks tvarkingai sukišti į kelnes net aktyviai judant trasoje.
  • Tvirta ir patvari konstrukcija: Dvigubos siūlės ir sustiprintos sritys padidina marškinėlių ilgaamžiškumą, kad jie atlaikytų intensyvų naudojimą net sudėtingiausiomis sąlygomis.
  • Atletiškas prigludimas: Marškinėliai sukurti tam, kad idealiai priglustų prie kūno, suteikdami maksimalų komfortą ir minimalų medžiagos susikaupimą.
  • Modernus dizainas: Ryškios spalvos ir stilingos grafikos ne tik suteikia išskirtinį įvaizdį trasoje, bet ir užtikrina, kad marškinėliai ilgai išlaikytų savo išvaizdą.

Alpinestars Techstar Jersey yra idealus pasirinkimas motokroso entuziastams, vertinantiems aukščiausio lygio kokybę, komfortą ir našumą ekstremaliomis sąlygomis.